Nieuws

dinsdag 14 mei 2019 12:54 - Boom

#LikeMe op Theater aan Twater – registratie verplicht

Op zondag brengt Theater aan Twater nu al elk jaar traditioneel een publiekstrekker met eerste Baba Yega en vorig jaar Ghost Rockers. Dit jaar komt de band van de populaire jeugdreeks #LikeMe naar Boom.

Na een veiligheidsoverleg met politie, brandweer en de burgemeester, de overrompeling in Mechelen afgelopen weekend (10 000 fans) en eerdere ervaringen met BabaYega en Ghost Rockers, werd beslist om het aantal jongeren te registreren. De organisatie wil een beeld hebben van het aantal gratis aanwezigen. Het helpt om een veilig optreden te garanderen.

1) Registratie en dus toegang blijft gratis tot en met 16 jaar, maar je moet registreren via het ticketsysteem.

2) Wie zich registreerde of liet registreren door ouders of familie krijgt een e-mail met daarin een link naar een (gratis) e-ticket en moet dit meebrengen op zondag 23 juni. Daar wordt gescand om te zien of het een geldig ticket is en een leeftijdscontrole uitgevoerd.

Zodra de maximumcapaciteit bereikt wordt, stopt de voorverkoop en dus ook de registratie.

3) +16-jarigen die al een ticket kochten, hoeven niets extra te doen: hun ticket is een toegangsticket en registratie. Kocht je een weekendticket, dan is dit uiteraard voor beide dagen toegang én registratie voor zondag. Denk er nog wel aan je -16-jarigen te registreren dan indien dat nodig zou zijn.

4) Het is een beetje extra werk en moeite, maar het kost niets en helpt de organisatie en de veiligheidsdiensten een hele stap vooruit. In ruil krijg je een mooi en speciaal toegangsbandje als herinnering aan het optreden.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar