Nieuws

woensdag 10 april 2019 10:20 - Mechelen

[VIDEO] Ooievaarskolonie terug in Planckendael

In Planckendael zie je ze vliegen! Letterlijk, want de grootste ooievaarskolonie van het land is weer voltallig.

De ooievaarskolonie is terug van weggeweest. ZOO Planckendael wordt weer helemaal ingepalmd door de vaste gasten. In heel het park zie je ooievaars op hun nesten zitten. Hun romantische geklepper herinnert je er regelmatig aan om eens naar boven te kijken. Elk op hun eigen ritme gaan ze aan de slag. Sommige ooievaars gaan op zoek naar een nieuw nest, anderen hebben het perfecte nest al gevonden en vliegen heen en weer met takjes in hun snavel. Enkele haantjes-de-voorste hebben zelfs al eieren in hun nest liggen!

Foto: PlanckendaelKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar