Nieuws
niel met de fiets

zondag 20 januari 2019 11:34 - Niel

Personeelsleden gemeente Niel willen 3500 kilometer fietsen en stappen

Veertig personeelsleden van de gemeente Niel zullen de komende weken de auto achterwege laten en hun verplaatsing maken naar het werk met de fiets of te voet. 3500 kilometer zou zo moeten afgelegd worden op een klimaatvriendelijke manier.

Het is Lieve Janssens van de Nielse Milieudienst die met het idee op de proppen kwam. Haar zoektocht naar mensen die de actie willen steunen leverde liefst 40 collega’s op die hun schouders willen zetten onder het initiatief. Ook 12 personeelsleden uit de onderwijsinstelling doen mee.

De personeelsleden noemen zichzelf de “Rupel(s)t(r)appers” kunnen een prijs winnen. Alle deelnemers krijgen op Dikke Truiendag van 12 februari een ontbijt aangeboden op het gemeentehuis van Niel.

foto: Facebookpagina gemeente NielKlik hier voor meer nieuws uit de regio Niel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar