Nieuws

vrijdag 18 januari 2019 22:33 - Mechelen

KV Mechelen laat belangrijke punten liggen

KV Mechelen staat samen met Beerschot Wilrijk aan de leiding in de Proximus League. Winnen thuis tegen Roeselare was dus andermaal de boodschap.

Malinwa kwam al vroeg op voorsprong. De 1-0 kwam er op aangeven van Engvall. De Camargo tekende voor de afwerking. Daarna ging het tempo geleidelijk aan uit de wedstrijd. KV Mechelen liet Roeselare in de wedstrijd komen en kwam daardoor een paar keer met de schrik vrij. Net voorbij het halfuur was het dan toch zover. Borry bracht de bezoekers langszij met een afstandsschot. Dat was even schrikken voor de Mechelaars. Gelukkig stelde De Witte nog voor de rust orde op zaken. Hij zorgde voor de 2-1 ruststand.

Tijdens de tweede helft drukte KV Mechelen het gaspedaal minder diep in. Bij Roeselare kreeg Dufour al vroeg rood. De thuisploeg probeerde zich te beperken tot controlevoetbal. Maar dat kan gevaarlijk zijn. En dat werd het ook. De net ingevallen Van Acker zorgde vanuit het niets voor de gelijkmaker, amper 5 minuten voor affluiten. Van een opdoffer gesproken, want Malinwa kwam tegen 10 Westvlamingen niet verder dan 2-2.

KV Mechelen – KSV Roeselare 2-2Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar