Nieuws
kv mechelen lokeren 2

donderdag 8 maart 2018 19:31 - Mechelen

Supporters KV Mechelen kom tijdig naar het stadion

KV Mechelen – Waasland Beveren zal komende zondag uitverkocht zijn. De club roept dan ook op om zo vroeg mogelijk naar het AFAS Stadion te komen en het team ook tijdens de opwarming massaal aan te moedigen. De stadionpoorten openen al om 12u.

Tooi je zondag in geel en rood en zak zeker tussen 12u en 13u af naar het AFAS Stadion. Zo mis je zeker niets van wat een bloedstollende namiddag zal worden. Tussen 12u en 13u is er een Happy hour gepland. Eén frisdrank of één pintje kopen, betekent eentje gratis. De actie geldt niet op Desperados of warme dranken.

De gratis en bewaakte fietsenparkings openen ook vanaf 12u. Kom je met de wagen, dan kan je best parkeren op de randparkings Zandpoortvest en Mechelen-Noord, Schalieënhoevdreef. Van die laatste parking rijden – zoals tijdens elke thuiswedstrijd – shuttlebusjes tot vlakbij de ingang kant Liersesteenweg.

Foto: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar