Nieuws
rugby mechelen

maandag 17 april 2017 12:39

Rugby Mechelen organiseert schooltoernooi

Op zaterdag 22 april organiseert Rugby Mechelen met behulp van Stad Mechelen een rugbyschooltoernooi. De Mechelse club ontvangt rugbyploegen van Kituro, Racing Jette, Leuven en Antwerpen op hun terreinen.

Om 9u. s’ochtends wordt het startschot van het toernooi gegeven en moeten de U8, U10 en U12 klaarstaan om eraan te beginnen. Ze zullen heel wat wedstrijden tegen verschillende ploegen spelen. Wat mooi is, is dat iedere club een andere wedstrijdinstelling heeft en de jonge karakters van de spelers nog heel verschillend zijn. Op sportief vlak zal het dus een heus leermoment zijn voor onze spelers.

De club hoopt op een massale opkomst door vrienden, familie, liefhebbers,.. om zo de allerjongsten naar de overwinning te supporteren en rugby zo ook wat bekender te maken bij het grotere publiek.

Je kan terecht aan de terreinen MRFC Rugby Mechelen, Hombekerkouter 14 te 2811 Hombeek.

foto: Rugby Turtle – Bart Van den BroeckKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar