Nieuws

woensdag 5 juni 2019 21:07 - Willebroek

Willebroek viert Dag van de Buren

Een tijdje terug riep de gemeente alle Willebroekenaren op om op vrijdag 7 juni hun stoelen buiten te zetten en hun buren uit te nodigen tijdens de Dag van de Buren. Iedereen die zich inschreef, kreeg het nodige promomateriaal en de gemeente trakteerde op een bon van 25 euro voor lekkers uit de Wereldwinkel. Net als vorig jaar kunnen we spreken van een succes want er schreven maar liefst 45 buurten in.

Schepen Murat Oner: “Door de buren samen te brengen versterken we het samenhorigheidsgevoel. Mensen leren elkaar kennen en dat heeft nadien een impact op het sociale leven in de Willebroekse wijken. Dit ervaarden de deelnemers van vorig jaar, die nu ook in groten getale hebben ingeschreven. Als gemeente willen we dit maar al te graag ondersteunen.”

Ook voor de buren van het Administratief Centrum

Ook de gemeente zelf brengt haar buren samen: tussen 10.00 en 12.30 uur worden de stoelen voor het Administratief Centrum in de Pastorijstraat gezet. Buren, collega’s en bezoekers krijgen er een fairtrade hapje en een drankje aangeboden. Je kan ook iets kopen bij de wereldwinkel.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar