Nieuws

dinsdag 14 mei 2019 16:18 - Mechelen

Coffice, koffiebar en ondernemerscentrum, wordt nieuwe hotspot op IJzerenleen

Donderdag 23 mei om 1u ‘s middags opent Coffice de deuren aan de Mechelse IJzerenleen, in het pand waar vroeger het alombekende café Bridge was.

Coffice is een koffiebar met ontbijt- en lunchmogelijkheden én een ondernemerscentrum onder één dak. Op het gelijkvloers kan je genieten van een lekker kopje koffie, een geweldig ontbijt, een stevige lunch of een hapje tussendoor. De drie verdiepingen van het pand werden omgetoverd tot een echt ondernemerscentrum: een cowork, kantoren, meeting rooms en een eventruimte. Dit alles werd vormgegeven door het Mechelse interieurbureau AnA interieur, dat onder andere ook de net geopende Vleeshalle inrichtte.

Stoom aflaten na een drukke werkdag kan in de bar. In de late namiddag wordt de ontbijt- en lunchbar omgetoverd tot de perfect afterworkplek. Koffie en thee ruimen plaats voor bier, wijn, cocktails en lekkere homemade limonades. Je kan er dagelijks terecht tot 8u ‘s avonds.

“We willen de Mechelse ondernemer een duwtje in de rug geven, door de perfecte werkplek te voorzien en te zorgen voor een dagelijkse portie cafeïne”, vertelt Lennard Hens, die de dagelijkse leiding van Coffice op zich zal nemen. Samen met zijn zus Nena, die achter de bar het beste van zichzelf zal geven, zet hij zich achter het project.

Donderdag 23 mei om 1u ‘s middags gaan de deuren een eerste keer open. Iedereen zal kunnen genieten van een gratis drankje en van livemuziek. ‘s Avonds vanaf 7u is er meteen ook de eerste afterwork!Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar