Nieuws

donderdag 11 april 2019 19:57 - Boom

Parking langs Beukenlaan heraangelegd

De ingang van het park langs de Beukenlaan/’s Herenbaan en de parking aan de Beukenlaan in Boom waren dringend aan vernieuwing toe. Door de jaren heen waren de wortels van de bomen tussen de stenen gegroeid waardoor de parking in zeer slechte staat was.

Het lokaal bestuur heeft ervoor gekozen om dit in eigen beheer op te lossen met behoud van de bomen en bestaande verharding.

Alle bomen aan de rand van het park werden behouden, maar hun wortels werden in bloembakken ingewerkt waardoor ze nog steeds verder kunnen groeien, maar de verharding niet meer beschadigen. De oude verharding werd ook behouden, maar opnieuw aangelegd. In de komende weken zullen in de bloembakken ook nog planten komen waardoor de parkings nog wat extra groen krijgen.

Beukenlaan Boom

Foto: gemeente BoomKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar