Nieuws

woensdag 10 april 2019 21:51 - Mechelen

17-jarige fietsendief opgepakt

Maandagvoormiddag kreeg de politie de melding dat een onbekende man zich verdacht gedroeg bij de fietsenstalling aan het station van Mechelen.

Hij manipuleerde fietsen en fietssloten met een kniptang. Korte tijd later kon een politiepatrouille een man, die aan de beschrijving voldeed, onderscheppen.

De 17-jarige gaf een onsamenhangend verhaal voor zijn aanwezigheid in de buurt. In zijn rugzak werden een kniptang, schroevendraaier en een ijzerzaag aangetroffen. In de directe omgeving van waar de man tegengehouden werd, stond een fiets met doorgeknipt slot.

De jongeman, die illegaal in het land verblijft, werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket en Dienst Vreemdelingenzaken in Brussel.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar