Nieuws
stormschade Rupel Boom

zondag 10 maart 2019 13:46 - Boom

afgelasting carnavalstoet en voetbalwedstrijd Rupel Boom – Lierse Kempenzonen

De veiligheidsdiensten hebben beslist om de carnavalstoet in Boom en de wedstrijd Rupel Boom – Lierse Kempenzonen af te gelasten.

Door de felle wind kan de veiligheid niet meer worden gegarandeerd aan bezoekers van beide evenementen. “Het is een terechte beslissing geweest om dit te doen”, vertelt burgemeester Jeroen Baert van Boom aan onze redactie. “Een nieuwe datum voor het carnaval kon niet worden voorzien. In 2019 zal er dus geen stoet zijn. De carnavalisten werden wel naar jaarlijkse gewoonte ontvangen op het gemeentehuis”, besluit Baert.

Ook de voetbalwedstrijd Rupel Boom – Lierse Kempenzonen werd afgelast. Het Gemeentelijk Parkstadion leed ondertussen al schade aan de infrastructuur. Ook hier besliste de veiligheidsdiensten om de wedstrijd af te gelasten.

foto’s: Facebookpagina Rupel Boom

foto: Facebookpagina Rupel BoomKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar