Nieuws
foto fiets

zondag 3 maart 2019 10:31 - Mechelen

Politie vat fietsendief

Woensdagnamiddag kreeg een politiepatrouille een man in de gaten in de buurt van het Mechelse station. Hij viel op doordat hij schijnbaar doelloos rondliep tussen de gestalde fietsen. Hij manipuleerde ook verschillende fietsen. Bij één van de fietsen heeft hij het fietsslot geforceerd en geopend.

De man werd tegengehouden door de politie. De 24-jarige, afkomstig uit het Brusselse en gekend voor eerder gepleegde feiten, werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket.

De man stond ook geseind in vier gerechtelijke dossiers en was is in het bezit van gestolen fietsonderdelen, waaronder fietslichten. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar