Nieuws
pamperbank

donderdag 21 februari 2019 21:57 - Boom

Huis van het Kind Boom start met pamperbank

De aankoop van luiers is duur en neemt een hele hap uit het budget van kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. Huis van het Kind Boom start daarom met een pamperbank.

De bedoeling is om luieroverschotten te verzamelen en te herverdelen naar kwetsbare gezinnen. Wie luieroverschotten heeft, kan deze vanaf februari doneren in de daarvoor bestemde bakken. Deze bakken zijn te vinden op een 20tal locaties verspreid over heel Boom: onder andere de kinderdagverblijven, de basisscholen, Kind en Gezin, het OCMW en het gemeentehuis doen mee. De locaties zijn te vinden op boom.be/pamperbank.

Voor € 1 kunnen kwetsbare gezinnen vanaf april op vertoon van een pamperkaart luierpakketten aankopen in de ruilwinkel Boempetat!.
Wie het project wil steunen, maar geen luiers op overschot heeft, kan luiers aankopen en deze binnenbrengen in de ruilwinkel Boempetat! (Blauwstraat 34, 2850 Boom).Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar