Nieuws
app beleef boom

vrijdag 4 januari 2019 18:00 - Boom

[AUDIO] Gemeente Boom lanceert nieuwe app en website

Vrijdagavond heeft het gemeentebestuur van Boom een nieuwe handelskernversterkende app en website gelanceerd rond Beleef Boom. Via die app kun je punten sparen bij aankopen in Boom en meedingen naar mooie prijzen zoals een duo-dagticket voor Tomorrowland. De eerste winnaars via het klantengetrouwheidssysteem werden inmiddels geloot.

De Beleef Boom-app en bijhorende website is het resultaat van het Europees subsidiedossier EFRO voor handelskernversterkende maatregelen waarin Boom weerhouden werd met dit innovatieve verhaal.“Op deze manier willen we onze handelszaken een digitaal duwtje in de rug geven in een steeds veranderende wereld van webshops en dergelijke meer”, zegt Kris van Hoeck, huidig schepen voor lokale economie, en reeds in de vorige legislatuur betrokken bij het EFRO-project. “We willen daarbij een synergie creëren tussen de digitale shoppingwereld en de echte handelszaken. De uiteindelijke bedoeling is dat we meer daadwerkelijke en fysieke trafiek genereren naar ons handelscentrum. Trouwe klanten worden daarbij beloond. We zetten als het ware via de app en de website onze winkels zelf in de vitrine.”

Je kan met de app en via de website er op eenvoudige manier Boom ontdekken of herontdekken en afhankelijk van je voorkeur bepaalde bezienswaardigheden of nuttige plekken selecteren. De activiteitenkalender geeft aan wanneer er evenementen plaatsvinden en/of hier bepaalde commerciële acties aan verbonden zijn. Daarnaast is er een uitgebreid overzicht van de handelszaken die aan de hand van mooie 360 °-foto’s worden voorgesteld.

Je kan ook heel wat voordelen halen uit het feit dat je shopt in Boom.

Sparen voor kortingen enz. via de JOYN-klantenkaart
Momenteel zijn reeds een veertigtal handelszaken via het EFRO-project en via de gemeente aangesloten bij JOYN, een klantengetrouwheidssysteem dat rechtstreekse voordelen in je favoriete winkel oplevert zoals de ouderwetse, papieren klantenkaarten.

Je vindt de lijst van de deelnemende Boomse handelaars via joyn.be en zoek vervolgens op postcode 2850.

Sparen voor ‘tombola-kansen’
Wie aankopen doet in Boom spaart automatisch ‘tombola-kansen.’ Elke maand worden er uit de shoppers een aantal winnaars gekozen. Hoofdprijs is een fel begeerd duo-dagticket voor Tomorrowland 2019. De eerste winnaars werden vrijdagavond bij Woondecoratie Karla van Ghelder (Blauwstraat 54) ontvangen. Eén persoon wint een Tomorrowland Duodagticket, de andere winnaars ontvangen cadeaucheques van het handelscentrum voor een bedrag van €50 per persoon.

Om tombola-kansen te winnen, moet je niets extra’s doen. Het systeem genereert deze automatisch.

Beleef Boom-punten
Wie bepaalde bezienswaardigheden in Boom ontdekt of bezoekt, krijgt hiervoor vanaf 15 januari 2019 extra Boom-punten. Denk hierbij aan de New Belgica, CC De Steiger, het Parkstadion, Braxgata, EMABB enz. Op die manier willen we onze bezienswaardigheden extra in de kijker zetten. De Boom-punten kunnen in de toekomst verzilverd worden en uitgewisseld worden tot extra voordelen, zoals tickets voor het voetbal, cultuurtickets enz.

Je vindt het overzicht van de bezienswaardigheden én de Beleef Boom-punten en hun voordelen via de Beleef Boom en via de app.

Voorlopig gaat het om het Parkstadion A, Schouwburg CC de Steiger, het Ecohuis en de Bibliotheek.

Zowel de voordelen als de bezienswaardigheden worden de komende weken en maanden uitgebreid.

foto: play.google.comKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar