Nieuws
spiegeltent willebroek

donderdag 3 januari 2019 21:15 - Willebroek

Drie dagen ‘Wonderlijk Winteren’ in de spiegeltent in Willebroek

Op 4 januari opent de sprookjesachtige spiegeltent op het Louis De Naeyerplein opnieuw haar deuren onder de noemer ‘Wonderlijk Winteren, da’s Willebroek’. Drie dagen lang zorgt de gemeente Willebroek voor gezellige en gratis activiteiten.

Vrijdag start met een groots Magisch Winterfeest. Kinderen tussen 6 en 12 jaar dansen en swingen van 14.00 tot 17.00 uur het nieuwe jaar in en kunnen plaatsnemen op een kappersstoel, hun make-up laten bijwerken, lekker smullen en veel meer.

‘s Avonds gaat het feest verder tijdens een knallende Winter Afterwork Party met Ilse Liebens, Jan Vervloet, Yves Deruyter en andere topdj’s. Zij zetten vanaf 17.00 uur de spiegeltent op z’n kop, hippe foodtrucks zorgen voor een lekker hapje.

Foute hits met Sven Ornelis
Op zaterdag kunnen liefhebbers van 14.00 tot 17.00 uur terecht op een Reuze Koffieklets. Zij beleven een gezellige namiddag met lekkere taart en koffie en oefenen hun beste dansmoves tijdens een vrolijke dansinitiatie.

Na de verkiezing van de nieuwe Prins-Ambassadeur van Willebroek om 21.00 uur, dansen we de nacht in op de swingende beats van onze special guests tijdens de Fouten Avond. Wie achter de draaitafels plaatsneemt, was tot voor kort een goed bewaard geheim. Op Oudejaar maakte hij het echter zelf bekend op de gemeentelijke Facebookpagina: niemand minder dan Sven Ornelis komt de boel op stelten zetten.

Klinken op het nieuwe jaar
Op zondag zet de gemeente Willebroek feestelijk het nieuwe jaar in tijdens een grote Nieuwjaarsreceptie. Kom op zondag tussen 11.00 en 13.00 uur samen met je familie, vrienden en buren klinken op het nieuwe jaar en geniet mee van een hapje en een drankje op de tonen van de Koninklijke Fanfare Willen Is Kunnen uit Tisselt.

Na de receptie vormt onze spiegeltent het decor van de film ‘Brabançonne’. Deze prachtige film van eigen bodem betoverde al heel wat kijklustigen. Afspraak om 15.00 uur

foto: Facebookpagina organisatieWillebroekKlik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar