Nieuws

dinsdag 1 januari 2019 21:49 - Mechelen

Man met mes valt binnen in politiekantoor Mechelen

Dinsdagavond 1 januari zorgde een man met psychische problemen voor tumult in het politiekantoor van Mechelen.

Dinsdag in de vooravond betrad een man, enkel gekleed in een broek, het onthaal van het politiekantoor in Mechelen. Hij had een soort slagersmes in de hand. Hij zei “dat hij in de gevangenis wou”. De medewerker aan het onthaal heeft zijn loket tijdig kunnen afsluiten en is nooit in gevaar gekomen. Bij de arrestatie van de verwarde man in de onthaalruimte hebben de toegesnelde agenten hun vuurwapen getrokken. De man is uiteindelijk overmeesterd door het gebruik van pepperspray. Er was een bezoeker aanwezig in het onthaal. Hij heeft de ruimte tijdig kunnen verlaten.

De man met het mes was niet in het bezit van identiteitsdocumenten. Inmiddels werd duidelijk dat het een 24-jarige Spanjaard betreft, woonachtig in Mechelen. Hij werd gearresteerd en ter beschikking gesteld van het parket.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar