Nieuws
Stadhuis Mechelen

dinsdag 1 januari 2019 10:26 - Mechelen

Rustige jaarwisseling in Mechelen

De Grote Markt in Mechelen is maandagavond goed volgelopen voor de festiviteiten met vuurwerk, ter gelegenheid van de jaarwisseling.

De feestelijkheden zijn in het algemeen goed en rustig verlopen. Een 10-tal personen werden overgebracht naar het politiecommissariaat omwille van openbare dronkenschap en ordeverstoring. Van drie personen werd het vuurwerk dat ze bij hadden administratief in beslag genomen. Zes personen werden geverbaliseerd voor wildplassen.

Een gunstige evolutie is het feit dat de bezoekers gedisciplineerd hun (glas)afval gedeponeerd hebben in de aanwezige vuilnisbakken wat tot resultaat had dat de Grote Markt na het opruimwerk snel kon vrijgegeven worden voor het verkeer.

Nog een positieve noot is het gegeven dat minder jongeren zich bezondigd hebben aan overdreven drankgebruik.

foto: flickr.com/photos/erfgoed/Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar