Nieuws

donderdag 13 december 2018 07:30 - Bonheiden

Bonheiden leent gratis elektrische rolstoelfiets uit

Het gemeentebestuur van Bonheiden heeft samen met Rotary Bonheiden en vzw Wim wint een elektrische rolstoelfiets aangekocht. De inwoners van de gemeente kunnen de fiets binnenkort gratis uitlenen.

De fiets werd gefinancierd met de opbrengst van het belevingsconcert “Haal het doek maar op” met Andrea Croonenberghs, Wanda Joosten en de KABARETband. Dit concert werd op 18 mei 2017 georganiseerd door Rotary Bonheiden, gemeente Bonheiden en vereniging Wim Wint.

De opbrengst van dit evenement ging naar de aankoop van een elektrische rolstoelfiets die gratis ter beschikking gesteld wordt aan de inwoners van Bonheiden en Rijmenam. Zo kan iedereen volop al fietsend genieten van onze gemeente.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Bonheiden

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Tags

Commentaar