Nieuws
Politie Mechelen

woensdag 12 december 2018 14:03 - Mechelen

Opmerkzame politiepatrouille onderschept drugs

Maandagavond omstreeks zes uur trokken twee personenwagens op de Zemstbaan in Mechelen de aandacht van een politiepatrouille.

Een geparkeerd voertuig wenkte met de grootlichten een andere personenwagen die zich vervolgens parkeerde langs het eerste voertuig, om kort daarna samen hun weg verder te zetten.

Op de Battelsesteenweg werden de voertuigen door de poitie staande gehouden. Bij controle van de mannen, 27 en 30 jaar, respectievelijk afkomstig uit Mechelen en Antwerpen werden in het voertuig van de 27-jarige drugs (cocaïne), een aanzienlijke geldsom (600 euro) en drie gsm’s aangetroffen. De man was ook in het bezit van hasj (5.2 gram) en 11 verpakkingen cocaïne (totaal 8.8 gram). Beide mannen zijn gekend bij de politie.

Betrokkenen worden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De drugs, gsm en voertuigen werden in beslag genomen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar