Nieuws
winter leest

maandag 10 december 2018 20:27 - Mechelen

5de editie WinterLeest WinterFeest

Op zondag 16 december organiseert de feitelijke vereniging “Leestse Feesten“ van 14 tot 22u haar vijfde “WinterLeest WinterFeest” op het dorpsplein in Leest. WinterLeest WinterFeest is een gezellig, winters en culinair event waar aan zeer democratische prijzen kleine originele hapjes en dranken genuttigd kunnen worden.

Je kan tijdens WinterLeest WinterFeest je culinair laten verwennen en genieten van winterse bieren, wijnen, likeuren, smeuïge soepjes, heerlijke wild- en visgerechtjes en andere winterse lekkernijen. Aangepaste winterse (kerst)muziek op de achtergrond zorgen mee voor de gezelligheid en gemoedelijkheid.

Bedoeling van het event is een winterse ontmoetingsplaats te creëren waar de inwoners van Leest en ruime omgeving elkaarr in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten. Voor deze vijfde editie kunnen de initiatiefnemers rekenen op de medewerking van 16 lokale handelaars en verenigingen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar