Nieuws
single bells

maandag 10 december 2018 21:13 - Mechelen

Curieus Mechelen organiseert eerste Single Bells op kerstavond

Op 24 december organiseert Curieus Mechelen haar eerste Single Bells avond.

“Single Bells gaat over ontmoeten, gezelligheid en samen vieren”, zeggen initiatiefnemers Karla Celis en Marlina Segers. “Een unieke manier om Kerstavond door te brengen. Geen gedoe, wel plezier.”

Geen plannen op Kerstavond? Zie je op tegen de jaarlijkse natte kussen van tante Christiane? Heb je het gehad met de en-wanneer-breng-jij-eens-een-lief-mee vragen? Hoeft de zoveelste taartschep van onder de Kerstboom niet? Kom met ons Kerstavond vieren. Een glas, lekker eten en fijn gezelschap. Recepten voor een topavond.

Het concept: Je bent single en hebt zin in een unieke Kerstavond? Welkom 24 december in Café De Wei aan de Vismarkt in Mechelen. We leren elkaar kennen bij een glas en lekker eten. “We hopen heel wat mensen samen te brengen die avond”, zeggen Karla Celis en Marlina Segers. “We maken er graag een jaarlijkse traditie van.”

Uitbater van café De Wei Kris Kuijpers is blij met het initiatief. “Ik doe met veel plezier de deuren van De Wei open op Kerstavond. We gaan er een ongelooflijk gezellige avond van maken.”

Inschrijven via curieus2800mechelen@gmail.com. De prijs is 29,95 euro (apero, gourmet, dessert).

Curieus Mechelen is een progressieve culturele inspiratiefabriek die actief mee bouwt aan een solidaire samenleving. Een positieve en progressieve shot energie.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar