Nieuws

zaterdag 8 december 2018 22:25 - Mechelen

Westerlo kopje onder in ‘t Kuipke

KV Mechelen speelde een streekderby op het veld van Westerlo.

De eerste helft was er eentje van veel modder en glijpartijen. KV Mechelen nam wel veel initiatief. Dat resulteerde in een enkele kansen van ondermeer Kaya en Storm. Maar dat resulteerde echter niet in doelpunten. Op een zwaar veld moest Malinwa de klus zien te klaren na de rust.

KV Mechelen kwam gretig uit de kleedkamer en kwam al snel op voorsprong. Op aangeven van Storm kon Engvall de 0-1 tegen de netten prikken. Ruim 10 minuten later kon De Camargo de score verdubbelen. De assist was alweer van Storm. Ruim een kwartier voor het einde werd het 0-3, door een owngoal van Soumah. Daarna konden de Mechelaars de wedstrijd gewoon controleren. Toch kon Westerlo nog milderen tot 1-3, met een doelpunt van Soumah.

KVC Westerlo – KV Mechelen 1-3Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar