Nieuws
willebroek logo

woensdag 14 november 2018 17:39 - Willebroek

Willebroek gaat voor ‘gezond’ tijdens “Week van de Smaak”

Van 15 tot 25 november 2018 staat Willebroek in het teken van de Week van de Smaak. Inwoners kunnen tijdens deze culinaire feestweek tal van smakelijke activiteiten bijwonen in de Bibliotheek, De Mozaïek, het Woonzorgcentrum en het Lokaal Dienstencentrum De Wilg in Willebroek.

De gemeente Willebroek doet opnieuw mee aan de nationale Week van de Smaak, een jaarlijks nationaal culinair event. Dit jaar is het thema Gezond-tijd en nemen alle deelnemers de tijd om stil te staan bij onze voeding en gezondheid.

Tijdens de Week van de Smaak plannen het Welzijnsloket, het Lokaal Dienstencentrum, het Woonzorgcentrum, de Bib, dienst Samenleven, Huis van het Kind en Kind en Gezin verschillende gratis activiteiten in de gemeente. Zo staan er kookworkshops en infosessies rond voeding en smaakontwikkeling op het programma, kan je deelnemen aan een heuse dessertenwedstrijd en kan je zelfs een aperitiefconcert bijwonen. In de Bibliotheek staan een week lang smakelijke boeken in de kijker en wordt er elke dag een lekkere traktatie voorzien.

Grote belangstelling
Wegens grote belangstelling is de sushiworkshop in de Bibliotheek intussen volledig volzet. Voor de andere activiteiten zijn er wel nog plekjes beschikbaar. Inwoners kunnen zich inschrijven op de verschillende deelnemende locaties of bij het gemeentelijke Welzijnsloket, via welzijnsloket@willebroek.be of 03 860 34 10.

Meer informatie vind je op www.willebroek.be/weekvandesmaak.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar