Nieuws

maandag 12 november 2018 16:48 - Sint-Katelijne-Waver

Win tickets voor winterconcert met Wim Soutaer en Down the track

op 17 november organiseert vzw Elzestraat Leeft een winterconcert in de Sint-Augustinuskerk. Je kan er gaan genieten van de prachtige stem Wim Soutaer en ‘Down the track’. De opbrengst van het event gaat naar Kom op tegen kanker.

Reflex geeft 10 vrijkaarten weg (5 x 2). Om kans te maken moet je onze Facebookpagina bezoeken en ons artikel delen met je vrienden (klik hier voor de link). Een commentaar bij de Facebook post is ook altijd welkom. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Gedurende het hele weekend zijn er nog verschillende activiteiten gepland, waaronder een comedyshow. Alle info vind je op elzestraatleeft.be.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar