Nieuws

donderdag 20 september 2018 10:39 - Mechelen

Mechelen 2 jaar gaststad hoogmis eventprofessionals, BEA-awards

Mechelen is gekozen als gaststad voor de organisatie van de BEA-awards 2019 & 2020. De BEA’s vieren en vertegenwoordigen zo’n 600 professionals uit de B2B-evenementensector. Dit is een unieke kans om Mechelen op de kaart te zetten als ‘the place to be’ voor de organisatie van een meeting, event, teambuilding of congres.

Elk jaar vinden de BEA-awards (Belgian Event Awards) plaats. Het is dé hoogmis van de evenementenwereld waarbij prijzen worden uitgedeeld in verschillende categorieën, gaande van beste cateraar tot beste event. Het event biedt de mogelijkheid om de deelnemende partners en projecten uitgebreider te ontdekken, het is een bron van inspiratie en het levert talrijke netwerkmogelijkheden op.

Prima netwerkgelegenheid voor de B2B-evenementensector
“Mechelen geraakt meer en meer bekend als the place o be. Het feit dat we gaststad zijn voor de BEA-awards bevestigt dit”, zegt schepen van Toerisme Björn Siffer (Groen) fier “Alweer een uitgelezen kans voor Mechelen om in de aanwezigheid van ruim 600 corporate event organisers en event agencies de troeven van de stad en haar partners te promoten.”
Interviews en reportages over Mechelen en de troeven voor het zakentoerisme komen in de printed editie van Experience Magazine (met een oplage van 7000 exemplaren). Deze content zal ook via online communicatie en social media worden verspreid.

Nauwe samenwerking van verschillende Mechelse partners
De Mechelse Hotelassociatie (MHA), Kasteel Tivoli, Congres –en erfgoedcentrum Lamot, Technopolis, Nekkerhal, Congresbureau Meet in Mechelen en Stad Mechelen zijn de verschillende partners die samenwerkten om dit prestigieuze event naar Mechelen te halen en die de komende 2 jaar hun schouders zetten om de BEA’s-edities van 2019 en 2020 succesvol te maken. “Ons publiek-private samenwerkingsmodel heeft de afgelopen jaren heel wat vruchten afgelegd. Het MICE-toerisme is booming in Mechelen en zet onze stad mee in de kijker”, zegt Björn Siffer. “Dat de BEA-awards ons kiezen als gaststad is dan ook een erkenning voor het geleverde werk.”

afbeelding: logo BEA-awardsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar