Nieuws
spa groen niel

dinsdag 12 juni 2018 17:21 - Niel

Chris Ceuppens trekt kartellijst sp.a-Groen in Niel

De leden van sp.a en Groen Niel keurden unaniem de lijst goed voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

“Nieuwe tijden en uitdagingen vragen nieuwe frisse oplossingen”, zegt Rik Röttger (sp.a), provinciaal gedeputeerde en voorzitter van het lijstvormingscomité. Volgens huidig fractieleider en oud-burgemeester Freddy Vermeiren was de eensgezindheid zelden zo groot als bij de voorstelling van Chris Ceuppens als lijsttrekker. Chris Ceuppens is 42 jaar en heeft jarenlange ervaring als beleidsmedewerker van Rik Röttger, als schepen voor Sociale Zaken, Economie en Woonbeleid in Rumst en als voorzitter van Toerisme Rupelstreek kiest sp.a-Groen resoluut voor de combinatie van kennis en nieuw bloed.

“Ons dorp groeit tegen 2035 van 10 000 naar 12 500 inwoners. Met de slogan ‘Zorg voor ruimte, ruimte voor zorg’, maakt sp.a-Groen duidelijk dat wij Niel willen laten groeien op maat van de Nielenaar en niet van de projectontwikkelaar. Wij willen niet alleen investeren in de straten, maar ook in de mensen die er wonen. Daarom focussen we in het bijzonder op zorgzekerheid, klimaatzorg, betaalbaar wonen en vlot en veilig verkeer”, aldus Chris Ceuppens.

De top 5
Op plaats 2 vinden we Anja Roothooft, voormalig gemeenteraadslid en schepen in Niel. Plaats 3 is voor huidig Groen-OCMW-raadslid Koen Segers. Etienne Fransen, oud-directeur van de gemeenteschool, bekleedt plaats 4. Dorien Deckers, kleindochter van burgemeester Georges Deckers vervolledigt de top 5.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Niel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar