Nieuws

vrijdag 18 januari 2019 08:58 - Mechelen

Politie vat Roemeense inbrekers

Op de Mechelse Postzegelaan trok een auto met Poolse nummerplaten woensdagavond rond kwart over zeven de aandacht van een politiepatrouille. Het voertuig werd tegengehouden op de E19. De inzittenden gaven een onsamenhangend verhaal voor hun aanwezigheid in de regio.

De twee Roemenen, 29 en 43 jaar, zijn afkomstig uit het Brusselse. Ze waren in het bezit van een aanzienlijke geldsom. In hun voertuig werd ook inbrekersmateriaal zoals een schroevendraaier, handschoenen en een zaklamp aangetroffen. Ze waren ook in het bezit van juwelen, twee afstandsbedieningen en cosmeticaproducten.

Later op de avond kreeg de politie melding van een inbraak in een woning aan de Paardenkerkhofstraat. Hier werd aan de achterzijde van de woning een raam beschadigd, om vervolgens het pand te betreden en te doorzoeken. Er waren cosmeticaproducten, juwelen en een geldsom verdwenen. Uit het onderzoek van de politie bleek dat de goederen die werden aangetroffen in de auto afkomstig zijn van de inbraak in de Paardenkerkhofstraat.

De twee mannen werden overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket.

Foto: Politie Mechelen-WillebroekKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar