Nieuws
foto fiets

woensdag 15 augustus 2018 18:27 - Mechelen

Oekraïense fietsendief loopt tegen de lamp

Dinsdagavond omstreeks kwart voor elf kreeg de meldkamer van de Mechelse politie een melding dat een persoon nabij het centraal station een fiets trachtte te stelen.

De alerte voorbijganger wist eveneens een beschrijving te geven van het voertuig, alsook de nummerplaat. Toen de politie op de plaats aankwam was het voertuig echter reeds vertrokken.
Omstreeks middernacht trof een patrouilleploeg het beschreven voertuig, een bestelwagen met Poolse nummerplaat, aan op de Brusselsesteenweg. De agenten gingen over tot interceptie en controle van chauffeur en voertuig. In de bestelwagen werden vier slotvaste fietsen aangetroffen.

De man van Oekraïense nationaliteit gaf toe de fietsen gestolen te hebben. De 50-jarige Oekraïner werd voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De bestelwagen en de fietsen werden in beslag genomen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar