Nieuws
buitenspeeldag

vrijdag 13 april 2018 16:54 - Mechelen

Nu woensdag buitenspeeldag in Bonheiden

Op woensdag 18 april vindt voor de tiende maal de Buitenspeeldag plaats in onze gemeente. Centraal punt van het gebeuren is de Krankhoeve.

Deze Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en te sporten en anderzijds openbare besturen en ouders moet stimuleren om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in hun buurt.

Dit hoogtepunt is geen eindpunt maar is een blijvende oproep om het buiten spelen en sporten aan te moedigen en op een positieve manier aandacht te vragen voor de specifieke noden van kinderen en jongeren in de publieke ruimte.

De jeugd-, cultuur- en sportdienst van Bonheiden heeft dan ook de handen in elkaar geslagen om ook in hun gemeente een leuke en sportieve buitenspeeldag te organiseren.

Alle kinderen van de 2e kleuterklas tot en met het 6e leerjaar zijn van harte welkom aan de terreinen van de Krankhoeve, Grote Doelstraat 1, Bonheiden.

Er zullen pleinspelen, baseball, een hindernissenparcours, een springkasteel, enz… aanwezig zijn. Kortom, meer dan voldoende voor een geweldige buitenspeeldag! We zijn dan ook zeer tevreden om jaarlijks meer dan 300 kinderen te mogen verwelkomen.

Foto: Gemeente BonheidenKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar