Nieuws
Huis van de Mechelaar 05-15

maandag 4 december 2017 12:37 - Mechelen

Stakingsactie veroorzaakt geen hinder bij dienstverlening Mechelse stadsdiensten

De ‘last minute’ aangekondigde syndicale stakingsactie in Mechelen heeft vandaag geen effect op de dienstverlening bij de stad.

“Zoals steeds zetten onze ambtenaren de dienstverlening naar de mensen toe voorop. Zoals het een lokale Overheidsorganisatie van het jaar siert, kunnen ook vandaag alle Mechelaars terecht zoals op elke andere maandag”, zegt eerste schepen Marc Hendrickx (N-VA).

Er zijn stadsbreed slechts enkele mensen die vandaag kozen te staken. Bij de diensten die daar last van zouden kunnen ondervinden zoals de Uitvoeringsdiensten, de loketten in het Huis van de Mechelaar en de dienst Begraafplaatsen zijn er nauwelijks stakers genoteerd en is de opvolging gegarandeerd. De Mechelaar ervaart dus geen hinder van de staking bij de stadsdiensten.

Foto: Stad MechelenKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar