Nieuws
asfaltwerken

maandag 13 november 2017 21:03 - Mechelen

Asfaltvernieuwing in 4 Mechelse straten

Vanaf begin deze week krijgen de Ploegstraat, de Hazelaarstraat, de Bleukenweg in Heffen en een deel van de Vlamingenstraat in Muizen (ter hoogte van de fietsdoorsteek onder de spoorweg) een nieuwe asfaltlaag.

“Deze werken kaderen nog mee in het onderhoudspakket van 2016, dat na de uitvoering in de Ploegstraat, de Hazelaarstraat, de Bleukenweg en de Vlamingenstraat volledig is afgerond. Onvermijdelijk brengen de werken enige hinder teweeg die de aannemer tot een minimum zal beperken. Waar er wordt gewerkt, geldt een parkeerverbod. Behalve aan de Vlamingenstraat behouden fietsers en voetgangers doorgang. Voor gemotoriseerd verkeer zal dit moeilijker zijn bij het schrapen van de huidige en het aanbrengen van de nieuwe asfaltlaag”, verduidelijkt schepen van Openbare Werken Chris Backx.

Naargelang de weersomstandigheden zal de asfaltvernieuwing in de vier genoemde straten tegen eind volgende week vrijdag 24 november gerealiseerd zijn.

foto: wegenbouw.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar