Nieuws
afbraak chalet sporting mechelen

maandag 9 oktober 2017 13:58 - Mechelen

[UPDATE VIDEO + AUDIO] Oud chalet Sporting Mechelen afgebroken

Bij Sporting Mechelen werd er recent een nieuwe kantine gebouwd. De afbraak van het oude chalet is intussen begonnen.

Het nieuwe chalet, dat de voorbije maanden gebouwd werd, wordt pas in november officieel ingehuldigd, maar officieus wordt het wel al gebruikt. Daarom kan het oude chalet, dat er zo’n 65 jaar stond, afgebroken worden.

“Deze oude chalet was voor veel mensen een icoon, het was een vertrouwd beeld als je er voorbij reed. Maar het was een oud gebouw en tot op de draad versleten, daarom wordt het afgebroken. Dat is ook de reden waarom we een volledig nieuwe kantine hebben gebouwd”, zegt schepen van Sport Walter Schroons.

Audioreactie Walter Schroons:

Foto’s: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar