Nieuws
paasboom Planckendael

maandag 17 april 2017 14:46 - Mechelen

20 000 eitjes in paasboom Planckendael

De hoveniers van Planckendael zijn in de wolken. Hun paasboom is fantastisch mooi versierd. Met man en macht hebben ze er alle door de bezoekers geknutselde eitjes ingehangen én nog extraatjes gemaakt. Het dierenpark schat het aantal eitjes op zo’n 20 000.

De grootste paasboom van het land schittert in Planckendael. Het park bedankt alle helpende handen en het grote enthousiasme. Het was dan ook een supergezellige en drukke paasvakantie vol blije kindergezichtjes.

De vogels van Planckendael zijn ondertussen geïnspireerd door al die eitjes en zijn volop aan de leg. “We tellen eieren bij de humboldtpinguïns, de brilibissen, talrijke ooievaars, de mesbekhokko’s, de incasternen, de flamingo’s, de secretarisvogels en de trompetvogels, om er maar enkele te noemen. En als klap op de vuurpijl zit ook één van onze monniksgierkoppels op een ei”, klinkt het bij Planckendael.

foto: © Planckendael / Jonas VerhulstKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar