Nieuws
benzinestation muizen

maandag 13 mei 2019 21:26 - Mechelen

Dronken bestuurder zorgt voor schade aan benzinestation

Een bestuurder reed op de Rijmenamsesteenweg in Muizen en werd daarbij opgemerkt door de Mechelse politie. De man werd gevraagd om naar de mobiele controlepost van de politie te rijden in de Brugstraat.

Hij reed hierbij bijna tegen een glascontainer. In de Brugstraat sloeg hij vervolgens plots af naar het benzinestation in plaats van naar de controle te rijden. Bij het oprijden van dit terrein veroorzaakte hij een verkeersongeval met stoffelijke schade. Hij reed immers tegen een metalen afsluitdeksel van het benzine-aanvulsysteem, hierdoor werd het deksel beschadigd. De bestuurder van de wagen was duidelijk dronken. Hij had maar liefst 2,6 gram pro mille alcohol in zijn bloed. Hij zal nu ook de veroorzaakte schade bij het benzinestation moeten vergoeden.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar