Nieuws

dinsdag 7 mei 2019 09:14 - Mechelen

De Romeo’s, Kabouter Plop en Jebroer op Maanrock

De organisatie van Maanrock heeft tien nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. De Romeo’s, Ertebrekers, DJ Licious, Dr. Lektroluv, Jebroer, Glints, Sons, Martha Da’ro, Kabouter Plop en Radio Oorwoud zullen afzakken naar Mechelen.

De line-up voor zondag 25 augustus op het Groot Podium klinkt veelbelovend. De namiddag wordt afgetrapt met het jaarlijkse kinderprogramma. De Bende van Radio Oorwoud staat klaar om de wereld terug groen te kleuren. Ook Kabouter Plop reist van de Melkherberg uit het grote Kabouterbos naar Mechelen om de Grote Markt onveilig te maken met een heus kabouterfeest. Later in de vooravond staat een trio sfeermakers klaar en is het de beurt aan Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi of beter bekend als De Romeo’s.

Een stevig feestje bouwen doe je drie dagen lang aan het Feest Podium en ook op zondag staan een reeks van artiesten klaar om je een onvergetelijke festivaldag te bezorgen. Smooth hiphop wordt gebracht door Martha Da’ro. Naast haar doorbraak als actrice in de film ‘Black’ van Adil El Arbi en Billal Fallah is ze ook de zangeres van de befaamde groep Soul’Art. Dr. Lektroluv is je afsluiter van zondag aan het Feest Podium.

Ook Jebroer is van de partij, net als DJ Licious en Glints. Zij openen op vrijdag 23 augustus Maanrock op het Feest Podium. Op zaterdag op de Grote Markt staan onder andere Ertebrekers en Sons. “Nu al is duidelijk dat we afstevenen op een ijzersterke editie. Muzikaal wordt het zeker een topeditie. Onze programmatoren hebben gezorgd voor een ongezien sterke affiche. Dat merk je aan deze tien nieuwe namen”, aldus Kristof Calvo (voorzitter Mechelen Feest).

Foto: De Romeo’sKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar