Nieuws
maanrock 2018

vrijdag 8 maart 2019 11:47 - Mechelen

BLØF en Milow op Maanrock

De organisatie van Maanrock heeft vanmorgen de eerste namen gelost voor het festival dat dit jaar doorgaat op 23, 24 en 25 augustus. BLØF, Milow en Yevgueni zijn al zeker van de partij en zorgen voor een superzondag.

“Het zijn drie kleppers die nu al duidelijk maken dat het een topzondag wordt, waarmee we het festival in stijl zullen eindigen. Maar hier blijft het niet bij: er zit nog heel wat aan te komen”, aldus Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest, die bevestigt dat Maanrock ook dit jaar gratis blijft.

BLØF is al jarenlang een grote naam in Nederland en brak vorig jaar helemaal door in Vlaanderen met Zoutelande. Tijdens de Mia’s werd het nog verkozen tot Hit van het Jaar. Milow bestormde de laatste jaren dan weer de hitlijsten met hits als ‘Ayo Technology’, ‘You Don’t Know’ en ‘Howling at the Moon’. Yevgueni, met de Mechelse frontman Klaas Delrue is onder meer bekend van ‘Als ze lacht’ en ‘Nooit naar nergens’.

Foto: Leen.vdsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar