Nieuws
Boom Carnaval

dinsdag 19 februari 2019 21:29 - Boom

Opnieuw carnaval in Boom

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart staat Boom weer volledig in het teken van carnaval. De Boomse Carnavalvereniging De Orde van de Onnefretters is de voorbije weken en maanden weer druk in de weer geweest en zij presenteren jullie dan ook met trots een carnavalesk programma.

Dinsdag 5 maart
18.30u Café Radio: vertrek rondgang Fanfaare Sintjansvrinde, de oudste Boomse carnavalvereniging. Met traditionele ontvangst op het gemeentehuis.

Zaterdag 9 maart
14.11u: 4de Kindercarnavalbal

Met verkiezing van de kinderprins en de kinderprinses van 2019

Locatie: Feestpaleis, Colonel Silvertopstraat 13

20.11u: Zesde Carnavalbal

Met optreden van Steve Tielens

Locatie: Feestpaleis, Colonel Silvertopstraat 13

Zondag 10 maart
14.11u: 6de Carnavalstoet

Locatie: Centrumstraten

De carnavalstoet volgt volgend parcours met vertrek ter hoogte van Café Biljart in de Kerkhofstraat via de Kerkhofstraat naar de Varkensmarkt, de Tuyaertsstraat, de Antwerpsestraat (in tegengestelde richting), de Leopoldstraat (in tegengestelde richting), de Heldenplaats (in tegengestelde richting), de Bassinstraat (in tegengestelde richting), de Kaai, de Windstraat en de Grote Markt met ontbinding ter hoogte van vastgoedkantoor First Immo Boom op de Grote Markt.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Tags

Commentaar