Nieuws
logo gemeente Boom

donderdag 7 februari 2019 17:00 - Boom

Kom Valentijnsshoppen in Boom

Gedurende de hele maand, en dus niet alleen op 14 februari zelf, houden de ondernemers en het gemeentebestuur van Boom een Valentijnsmaand.

Zo komt er een extra Valentijnstombola binnen het Beleef Boom-verhaal: mensen die zich registreren via de app en/of aankopen doen via de getrouwheidskaart Joyn in Boom kunnen prijzen winnen. De hoofdprijs is een duo-dagticket Tomorrowland 2019, en aankoopcheques ter waarde van 50 euro, maar ook tal van deelnemende handelaars hebben prijzen aangeleverd. Het loont dus zeker de moeite om in februari je Valentijnscadeaus in Boom te kopen.

De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android en dat in de respectievelijke app-stores. Er hoort ook een website bij www.beleefboom.be

Daarnaast heeft het gemeentebestuur besloten om de feestverlichting multifunctioneel te maken zodat de investering niet alleen de eindejaarsperiode ten goede komt maar ook de Valentijnsmaand.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar