Nieuws
Logo Racing Mechelen 2017 v3

woensdag 9 januari 2019 22:55

Dean Doncos ruilt Rupel Boom voor Racing Mechelen

De 20-jarige Dean Doncos is eigendom van Rupel Boom, het nummer 10 in eerste amateur. Tot het einde van dit seizoen draagt hij echter het shirt van Racing Mechelen.

De 20-jarige Dean Doncos is eigendom van Rupel Boom, het nummer 10 in eerste amateur. Tot het einde van dit seizoen draagt hij echter het shirt van Racing Mechelen.

Racing wordt pas de 3de club in zijn voetbalcarrière. Op zijn vierde begon hij te voetballen bij Heffen. Daar is Boom hem op zijn 11de komen halen om bij de U13 te komen spelen. Bij Rupel Boom is hij altijd gebleven.

Vorig seizoen startte hij in tweede amateur op de bank, maar gaandeweg kreeg hij meer kansen. Op het einde van het seizoen, op het moment dat het moest gebeuren voor Boom kreeg hij zijn kans. Hij heeft de laatste 4 wedstrijden 3 keer gescoord en een assist gegeven.Klik hier voor meer sportnieuws

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar