Nieuws
K-Rupel-Boom

zondag 6 januari 2019 20:26

Rupel Boom trekt twee nieuwe doelmannen aan

Rupel Boom verwelkomt twee nieuwe doelmannen. De 29-jarige Stefaan Deloose komt over KSV Temse, de 21-jarige Maxim Figijs maakt de overstap vanuit RUS Rebecq.

Deloose genoot de jeugdopleiding bij FC Oppuurs. Bij SV Bornem werd hij als U13 speler getransfereerd naar Sporting Club Lokeren. Daar kwam hij als 18-jarige in de A-kern om gedurende 4 seizoenen het doel van de eersteklasser te verdedigen. Voor het seizoen 2012-2013 werd hij door Beerschot AC ingelijfd maar het was het laatste jaar van de Mannekes. Hierna was hij keeper bij Wolvertem-Merchtem maar na 1 seizoen verkaste hij naar SV Bornem om daar 3 seizoenen het sluitstuk te zijn. Sinds vorig seizoen trad hij aan voor SV Temse in de 2de amateurreeks.

Zaterdag kwam Maxim Figijs onder de lat de staan bij de Steenbakkers. Rupel Boom speelde een oefenpot op het veld van Betekom. Boom won met 0-3. De jonge doelman komt over van RUS Rebecq, een club uit de 2de amateurreeks ACFF (Wallonië). Hij genoot zijn jeugdopleiding bij FC Tubize. Op zijn 19 jaar verdedigde hij 1 seizoen (2016-2017) het doel bij de beloften van RSC Anderlecht om daarna de overstap naar RUS Rebecq te maken.

Hij werd aangetrokken ter vervanging van Anwar Houmani die op eigen verzoek overstapt naar Berchem Sport.Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar