Nieuws

maandag 17 december 2018 17:00 - Boom

De mooiste kerstboom van Boom staat aan het Wyckmansveld

Naar jaarlijkse gewoonte werden op 13 verschillende plaatsen in Boom de kerstbomen versierd door de buurtbewoners. Afgelopen zaterdag kwam de jury langs en werd Boom ondergedompeld in een hartverwarmend burenfestijn. Sfeer en gezelligheid troef!

De uiteindelijke winnaars zijn geworden:

1. Wyckmansveld: hun knutselnamiddagen met bijna alle kinderen van de wijk zorgden voor een mooi resultaat. Ook het feit dat de nieuwe buren elkaar zo leerden kennen, zorgden voor deze eerste plaats.

2. Averechtse Root: hun boom werd versierd met foto’s van alle activiteiten die deze buurt in de loop van het jaar doen – dit zorgde ervoor dat het gemeenschapsvormende onderdeel van het project letterlijk in de kijker staat.

3. Gamsterhoek: met verwijzingen naar de poppy’s uit wereldoorlog 1 zorgden zij voor een mooie boom die de geschiedenis niet doet vergeten.

De winnaars ontvangen aankoopcheques om een burenfeestje te organiseren.

Voor het eerst werd ook een originaliteitsprijs uitgereikt, nl. aan de boom van het Jozef Wautersplein. Zij maakten eerder deze zomer een buurtmoestuin. Met de groentenopbrengst van de moestuin verzorgden zij de soep voor het kerstfeest van Welzijnsschakels Boom. Een hartverwarmend initiatief! Hun boom was dan ook versierd met alle mogelijke soepgroenten. Na de jurering zullen zij de groenten vervangen door kerstversiering.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar