Nieuws
Agentschap wegen en verkeer

donderdag 13 december 2018 16:39 - Mechelen - Willebroek

Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek gedeeltelijk afgesloten voor herstellingen

Van maandag 17 tot en met zondag 23 december voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) betonherstellingen uit aan het wegdek van de Koning Boudewijnlaan (N16) op grondgebied van Willebroek en Mechelen.

Tussen de rotonde met de Mechelsesteenweg en de rotonde met de Blaasveldstraat wordt er tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld. Het verkeer richting de A12 volgt een plaatselijke omleiding.

Herstellingen wegdek
Aan het wegdek van de Koning Boudewijnlaan zijn er lokale betonherstellingen nodig tussen de rotonde met de Mechelsesteenweg en de rotonde met de Blaasveldstraat op de rijstrook naar de A12. De werken worden uitgevoerd van maandag 17 tot en met zondag 23 december. Tijdens de werken is de N16 afgesloten in de richting van de A12. Het verkeer volgt een lokale omleiding via de Mechelsesteenweg (N183) en de Tisseltbaan/Blaasveldstraat. In de richting van de E19 blijft de N16 steeds open.

Weersgevoelig
De werken zijn erg weersgevoelig. In geval van ongunstige weersomstandigheden kan de planning nog wijzigen.
Goed om weten: nieuw beton moet een tijdlang uitharden. Er is dan geen werfactiviteit, maar de werfzone blijft wel afgesloten.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar