Nieuws
kerstboom Diepestraat

donderdag 22 november 2018 15:05 - Boom

Bomenaars kunnen weer kerstbomen versieren

Naar jaarlijkse gewoonte zal het gemeentebestuur van Boom ook dit jaar weer zorgen voor kerstbomen in de wijken. De omwonenden kunnen de bomen dan zelf versieren.

Een deskundige jury kiest er de mooiste exemplaren uit. De eerste drie krijgen waardebonnen waarmee ze dan een nieuwjaarsreceptie rondom hun boom kunnen organiseren, of een ander wijkfeestje op een later tijdstip.

Vorig jaar wonnen de buren van de omgeving Diepestraat (foto) met op de 2de plaats Pastorijstraat en 3de het Conscienceplein. Wie doet dit jaar beter?

Op volgende plekjes worden kerstbomen geplaatst: Hoek-Pachterslei, Schorrezicht, Gamsterstraat, Pastorijstraat, Wyckmansveld, Hospitaalstraat, Antwerpsestraat (achterzijde Boomkewies), Diepestraat, Noeveren (thv café Noeveren), Noeveren Averechtse Root, Meiklokstraat-Oude Reetsebaan, Conscienceplein, Jozef Wautersplein, Heyplek (thv Rest-Schriek).

Aanmelden kan bij de preventiedienst via 03 880 18 80 of denoogenboom@boom.be. De boom versieren mag vanaf woensdag 12 december. De jury komt langs op zaterdag 15 december.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar