Nieuws
kv mechelen - ohl 05 10 2018

vrijdag 5 oktober 2018 23:09

KV Mechelen veegt de vloer met OHL

Sinds de gewonnen thuiswedstrijd van KV Mechelen thuis tegen Westerlo vinden de Mechelaars de weg naar doel. In 3 competitiewedstrijden en één bekerwedstrijd trof men liefst 11 keer raak en slikte het maar één tegendoelpunt.

Zowel KV Mechelen als OH Leuven hebben ambitie om hogerop te gaan voetballen. De positieve Mechelse ingesteldheid van de afgelopen wedstrijden speelde in het voordeel van KV Mechelen. Leuven van zijn kant blijft op de sukkel.

De druk was vanaf het begin hoog, Malinwa pakte de tegenstander meteen bij de keel. Voor het half uur stond het al 2-0 voor KVM. De 1-0 kwam er via Schoofs die de kleine hoek verkoos. De 2-0 stond er 5 minuten later via Engvall. De bezoekers kregen in de eerste helft geen enkele bal tussen de palen.

In de tweede helft controleerde KV de wedstrijd. Een blunder in de Leuvense verdediging werd door Togui afgestraft. Via de binnenkant van de paal werd de score uitgediept.

Feest dus Achter de Kazerne en een 9 op 9 in het rapport. KV Mechelen proeft even van de leidersplaats. Directe achtervolgers Union en Westerlo spelen dit weekend tegen elkaar.

KV Mechelen – OHL 3-0

foto: Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar