Nieuws
Rupelbrug_panorama

vrijdag 7 september 2018 15:48 - Boom

Betere dienstverlening voor scholieren tijdens werken Rupelbrug

De renovatie van de baanbrug over de Rupel ging op 31 juli een volgende fase in. Nog tot 25 september is de brug daarom afgesloten voor alle verkeer.

De renovatie van de baanbrug over de Rupel ging op 31 juli een volgende fase in. Nog tot 25 september is de brug daarom afgesloten voor alle verkeer.

Voetgangers en (brom-)fietsers kunnen gebruikmaken van de veerdienst. Het veer Boom – Klein-Willebroek staat al sinds het begin van de werken met uitgebreide dienstregeling ter beschikking: van 5.30u tot 22.30u ieder kwartier zonder opname van middagpauze en dat op weekdagen, in de weekends en op feestdagen.

Vanaf nu is er niet alleen tijdens de ochtendspits (van 7.30u tot 8.30u) een reserveveerboot om de wachttijden voor pendelaars en scholieren zo kort mogelijk te houden, maar ook tijdens de avondspits en op woensdagmiddag. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal er tussen 16u en 17u een extra veerboot ingezet worden en op woensdag van 12u tot 13.

Kom je met de (vracht)wagen vanuit Brussel?
Dan volg je de omleiding door de Rupeltunnel en via afrit 9 Rumst/Niel/Boom.

Kom je met de (vracht)wagen vanuit Antwerpen?
Dan neem je de nieuwe afrit Ooievaarsnest die tijdelijk voor de werken geopend is.

Neem je de bus?
Ook De Lijn past zijn dienstregeling aan in functie van de werken. Mogelijk neemt jouw lijn een alternatieve reisweg. De aangepaste dienstregeling kan je op www.delijn.be raadplegen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar