Nieuws
150HHHPuuurPuurs

maandag 11 juni 2018 21:28 - Puurs-Sint-Amands

150ste huishoudhulp voor Puuur Puurs

Nog voor de zomerperiode, verwelkomt Puuur de 150ste huishoudhulp in Puurs. Jana Van Glabbeek mag de titel van 150ste huishoudheld in ontvangst nemen. Jana is een jonge dame van 19 jaar uit Merchtem die een passie heeft om mensen te helpen in hun thuissituatie. Jana treedt in de voetsporen van haar stiefmoeder, Tonja Biesemans, die sinds 2005 voor Puuur werkt. Vooral de visie en aanpak van Puuur spraken haar enorm aan.

Nog voor de zomerperiode, verwelkomt Puuur de 150ste huishoudhulp in Puurs. Jana Van Glabbeek mag de titel van 150ste huishoudheld in ontvangst nemen. Jana is een jonge dame van 19 jaar uit Merchtem die een passie heeft om mensen te helpen in hun thuissituatie. Jana treedt in de voetsporen van haar stiefmoeder, Tonja Biesemans, die sinds 2005 voor Puuur werkt. Vooral de visie en aanpak van Puuur spraken haar enorm aan.

Vanuit het Puuur regiokantoor in de Palingstraat sturen kantoorverantwoordelijke Maryke De Merechy, coördinator Anja Tfelt en administratief medewerkers Véronique De Schepper & Fien Snoeys dagelijks de goed opgeleide Puuur huishoudhulpen op pad. Bij meer dan 1200 klanten wordt er gepoetst, gestreken, boodschappen gedaan of een maaltijd bereid. Het regiokantoor van Puurs is verantwoordelijk voor de gemeenten: Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek, Mechelen, Opwijk, Merchtem en Meise.

Vacatures
Voor wie – net zoals Jana – onze huishoudploeg van regiokantoor Puurs wil versterken, organiseert Puuur regelmatig selecties in Puurs. Met als thema “Op zoek naar een toffe job dichtbij huis?” wil Puuur kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.

Puuur rekent op meer dan 10 jaar ervaring als diversiteitsvriendelijke organisatie, kwalitatieve dienstverlener en betrouwbare werkgever. Puuur maakt deel uit van Ons.

foto: PuuurKlik hier voor meer nieuws uit de regio Puurs-Sint-Amands

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar