Nieuws
kermis in boom - noeveren

donderdag 7 juni 2018 10:50 - Boom

Dit weekend Noeveren Kermis

Noeveren Kermis komt er weer aan, een meerdaags volksfeest voor groot en klein op en rond het centrale plein aan café De Koophandel. Ook dit jaar hebben de organisatoren voor een leuk en aangenaam programma gezorgd.

Starten doet men donderdagavond 7 juni met de officiële openingsreceptie om 8u. waarop iedereen van harte uitgenodigd is. De koninklijke harmonicaïsten zorgen voor een streepje muziek.

Op vrijdag 8 en maandag 11 juni zijn alle kaarters welkom voor de jaarlijkse kaartprijskamp in zaal “Den Atelier”. Start telkens om 20 u.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Jan en Gladys van restaurant “In de root”, het restaurant waar je eet zoals bij de bomma. Zij verwelkomen jullie met open armen in het volksrestaurant, op zaterdag en zondag telkens vanaf 12 u.

Op zaterdag geven Lady & The Lords, Timeline en De Clintons het beste van zichzelf op het Noeveren Kermis podium. Zondag maken Tania Zingt, Swift en Shakedown Tim and The Rhythm Revue het mooie weer op muzikaal gebied.

De kleinsten kunnen zich uiteraard ook dit jaar weer uitleven op de “echte” kermis. De iets oudere jeugd kan op zaterdag en zondag genieten van een lekkere trappist in het Patershol.

foto: boom.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar