Nieuws
Dagny_Easy_Nordic_Cover_28feb2017_Front_Phot

woensdag 16 mei 2018 14:36 - Boom

Resto à L’eau bijna uitverkocht

Resto à L’eau, het culinaire evenement van de vzw Kaaimannen in samenwerking met de Boomse horeca, heeft de lijst van acht deelnemende restaurants afgerond: als laatste werd de Franse keuken van Beukenhof toegevoegd.

Deelnemers dit jaar aan de vooravond van Theater aan Twater zijn dus Trattoria Kaai, Salpicon, Den Boom, Thai Lounge, De Tuin van de Kleine Chef, Beukenhof en het verrassingsrestaurant Du Cirque. Eerder was al bekend dat de bekende tv-chef Dagny Ros Asmundsdottir dit jaar de gastvrouw is, nadat Bart De Pooter van Pastorale vorig jaar ‘peter’ was.

“We hebben vrijwel elk Booms restaurant aangesproken dit jaar, en sommigen moesten jammer genoeg weigeren omwille van de inzet van personeel, maar dit is toch de ‘fine fleur’ van onze horeca”, aldus voorzitter Peter De Ridder. “Wie nog een voucher voor zes gerechten wil reserveren, moet snel zijn. Zelfs zonder veel publiciteit hebben al heel veel van de deelnemende restaurants een indrukwekkende wachtlijst. Ter plekke zijn er op vrijdag 15 juni enkel nog een aantal losse vouchers te koop, maar niet meer voor de keuken van Dagny Ros bijvoorbeeld.” Live jazzmuziek en een stijlvolle aankleding maken Resto à L’eau verder compleet.

“Met Resto à L’eau willen we geen food truck festival zijn, maar een echt culinair feest door de eigen Boomse horeca. Vorig jaar sloeg die formule enorm aan. Later dit jaar willen we nog een evenement opstarten met Boomse café’s ook. Boom heeft zoveel te bieden en dat zetten we graag mee in de verf”, besluit De Ridder.

foto: cover Easy NordicKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar