Nieuws
niels destadsbader DZIVM

woensdag 2 mei 2018 18:16 - Mechelen

Niels Destadsbader komt naar Maanrock

Niels Destadsbader staat eind augustus op het podium van Maanrock. De West-Vlaming, die vorig jaar nog de Zomerhit won, vervolledigt de affiche voor het Groot Podium op zondag.

De organisatie van Maanrock is erg tevreden met de komst van Niels Destadsbader. “Met deze extra grote naam belooft het opnieuw een topzondag te worden. De familiedag is traditioneel een sterke Maanrock-dag en met deze affiche gaat dat ook zeker dit jaar zo zijn”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest. Naast Destadsbader zullen ook De Kreuners, Laura Tesoro, Discobaar A Moeder, Rob De Nijs, Kaatje en Abba Gold op het Groot Podium staan op zondag.

Niels Destadsbader schopte het begin 2009 tot de finale van ‘Steracteur Sterartiest’ waarin acteurs hun kunnen als popartiest laten zien. De Kortrijkzaan speelde toen onder meer Olivier in Ketnet-reeks Amika. In 2012 scoort hij de hits ‘Hou je me vast’ en ‘Helemaal weg van jou’ die tot in de Vlaamse top 10 reiken. Bij de start van 2015 scoort Destadsbader zijn eerste nummer 1-hit en staat bovenaan de Vlaamse Ultratop 50 met ‘Dansen’. Maar ook zijn volgende single ‘Hey Pa’, dat hij maakt naar aanleiding van de tweede film van FC De Kampioenen, haalt de nummer één.

Daarbij stopt het niet want 2017 werd een absoluut boerenjaar voor de zanger. Zo werd zijn hit ‘Skwon Meiske’ verkozen als Zomerhit en als kers op de taart kreeg hij zijn eerste MIA. Daar kwam er in 2018 nog een bij. Momenteel doorbreekt hij muzikale grenzen in het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Nog voor het nieuwe seizoen van start ging, bracht hij al een voorsmaakje met ‘Verover mij’, een cover van ‘Believe’ door K’s Choice. Hij scoort ook met de covers ‘Vreemde Handen’, ‘Ik Ben Van’t Stroate’ en het meest recente ‘Paradijs’.

Foto: Twitter DZIVMKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar