Nieuws
jeroen leenders

donderdag 19 april 2018 23:39 - Boom

The Jeroen Leenders Experience komt naar Boom

Jeroen Leenders is ondertussen een vaste waarde in het stand-upcomedycircuit. We zijn dan ook trots dat hij ook in Boom te gast is op 27 april in de Schouwburg.

Jeroen wil het graag spannend blijven houden en daarom introduceert hij dit jaar ‘The Jeroen Leenders Experience’ in zalen over het hele land. Verwacht zeker geen braafjes uitgewerkt verhaal of rode draad. Verwacht geen geniaal in elkaar geknutselde kunstwerkjes. Lower your expectations en je zal worden omvergeblazen door zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op mens en maatschappij.

Leenders liep tot nu zo goed als hij kon bedeesd mee met zijn quasi jaarlijkse volavondvoorstellingen in theaters en culturele centra. In zijn zelf uitgevonden format van deze experience zal hij dan ook ein-delijk eens alle remmen echt kunnen loslaten. Zonder blad voor de mond. Zonder dat vorm invloed heeft op inhoud. Op The Jeroen Leenders Experience kan je jezelf niet voorbereiden. Vast staat dat hij je (op eigen risico) meeneemt in de donkere krochten van zijn heelal, en die zijn vooraf niet te voorspellen. Elke keer een unieke belevenis.

Er zijn nog enkele tickets te koop via de snelbalie van het gemeentehuis, de ticketlijn van CC De Stei-ger (03 880 18 12) of online op desteigerboom.be.

foto: Facebookpagina cc De SteigerKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar